Vassfjellet Vinterpark

Postet av Trondhjem Alpinliga den 20. Nov 2018

Som mange av dere allerede kjenner til har skisenteret fått nye eiere denne høsten, Sportsklubben Freidig ved avdeling alpin. Prosessen med å kjøpe Vassfjellet Vinterpark startet med at alpingruppa i Freidig ønsket seg bedre treningsforhold i Vassfjellet og ønsket å investere i snøproduksjonsutstyr i treningsbakken. For å gjøre en lang historie kort, det endte med at de kjøpte hele skisenteret, og skal utvikle dette for alles beste!

Skisenteret utvikles med offentlige midler i form av investeringstilskudd og spillemidler, samt kommunale garantier på lån. Det betyr at selskapet ikke kan gi utbytte på eventuelle overskudd, og at alle midler brukes på å lage et skikkelig bra skisenter. Vi har noen heftige målsettinger for årene fremover, men vi er avhengig av at DU besøker oss. Jo flere som besøker oss, jo bedre skal vi bygge skisenteret. Så enkelt er det.

Så hva tenker vi? Allerede nå i høst har vi kommet i gang med utbedringene. Kafebygget ferdigstilles i disse dager. Her er alt pusset opp, vi har doblet antall sitteplasser og presenterer ny meny. Toalettene fra 80 tallet har endelig fått avgå med pensjon og det er det nok flere enn meg som gleder seg over.

Barneområdet som vi har omdøpt til Vasseland (etter vår sjefsmaskot Vasse) har fått et eget område med rullebånd og en bakke med kun 3 graders helning for de aller minste. I området vil du møte maskotene Vasse og hans gode venn Vinter som vil stå for morsom underholdning gjennom sesongen. Vi vil styrke uteserveringstilbudet i området, samt kjøpe inn mange nye hindre, hopp og morsomme figurer til bakkene. Her skal de minste virkelig få kost seg i vinter.

I parken har vi bygd hopp i terrenget, pusset opp alle railsene og vi monterer nye lys. Vi har styrket snøproduksjonsanlegget og vi monterer nye lys i nedre del av Nordløypa og Sørløypa. Vi har planert bakker, malt byggene, og hugget skog. Vi har kjøpt nytt kassasystem og blitt digitale i salg av skikort. Vi har byttet navn og fått ny profil, vi har rett og slett jobbet døgnet rundt de siste 2 månedene for å rekke å bli ferdige til sesongstart. Vi skulle gjerne gjort mer før vår første sesong som anleggseiere, men tiden har satt en effektiv stopper for det. Men, vi lover, Vassfjellet Vinterpark skal bli et heftig skisenter om DU besøker oss fremover. Allerede nå kan vi presentere et kraftig oppgradert skianlegg.

Det viktigste vi har gjort i høst er å kutte priser. Og vi har kuttet heftig. Sesongkortkampanjen som avsluttes 30 nov har rabatter opptil 71% i forhold til i fjor, og på dags- og kveldskort har vi kuttet prisen for barn og unge opptil 47%. Og vi har fjernet parkeringsavgiften som har vært et stort irritasjonsmoment for mange. Vi har gjort dette ene og alene fordi vi ønsker flere ut på ski. Det kommer dere til å kjenne igjen i vår kommunikasjon fremover, der vi dundrer på med budskapet KOM DEG UT!

Jeg kunne skrevet i det vide og brede om hva som skal skje med anlegget, men velger å oppsummere dette med at vi etablerer snøproduksjon og ledlys i alle bakker, samt planlegger stolheis. Alt dette innenfor en periode på 3 år. Her snakker vi investeringer i størrelsesorden 70-80 millioner. Det er heftige målsettinger. Men som sagt, skal planene bli en realitet er vi avhengige av dere. Besøk nettbutikken vår allerede i dag og kjøp sesongkort Da er vi alle på samme lag i målsettingen om å bygge et heftig skisenter!

Siste frist er 30 november 2018 for kampanjepriser på sesongkort.

https://vassfjellet.skiperformance.com/shop/no/shopp 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.