Trondhjem Alpinliga ble stiftet i 1974 som en klubb for "veteraner" av begge kjønn som ikke har lyst til å legge bort slalåmskiene. Det stilles ingen krav til skiferdigheter, hos oss “konkurrerer” man mest med seg selv. Alpinligaens idé er å samle såvel gamle som nye alpinentusiaster til sportslig og sosialt samvær. Alpinligaen skal i tillegg økonomisk og praktisk støtte det lokale alpinmiljøet.Trondhjem Alpinliga er medlem i Norges Idrettsforbund og har medlemmer i alle aldre.

Trening

Lyst til å bli med? Du finner oss i Vassfjellet Vinterpark hver mandag og onsdag kl 18 – 21, vi trener vekselvis slalåm/storslalåm. Mandager er utgangspunkt for treningene Skiforbundets " aktiv på ski livet ut". Det betyr lette løyper og fokus på mestringsfølelse. Onsdager er utgangspunktet "konkurrere på ski livet ut" og dermed litt større fokus på utvikling av egne ferdigheter. I tillegg har vi enkelte dagtreninger fra 12:00 - 16:00 på fredager. Vi har også utstyr for løypekjøring stasjonert i Stølen, Oppdal, hvor vi ofte har det litt moro i helgene.

I løpet av sesongen deltar vi på renn både lokalt i Vassfjellet Vinterpark og i andre bakker både nært og fjernt, såvel som i NM Masters Alpint.

Ønsker du å bli medlem er du hjertelig velkommen til oss !! 

PS. Du kan gjerne være med å prøve både 3 og 4 treninger med oss uten å bli medlem.