Trondhjem Alpinliga ble stiftet i 1974 som en klubb for "veteraner" av begge kjønn som ikke har lyst til å legge bort slalåmskiene. Det stilles ingen krav til skiferdigheter, hos oss “konkurrerer” man mest med seg selv. Alpinligaens idé er å samle såvel gamle som nye alpinentusiaster til sportslig og sosialt samvær. Alpinligaen skal i tillegg økonomisk og praktisk støtte det lokale alpinmiljøet.Trondhjem Alpinliga er medlem i Norges Idrettsforbund og har medlemmer i alle aldre.

Trening

 

Lyst til å bli med? Du finner oss i Vassfjellet Vinterpark hver mandag og onsdag kl 18 – 21, vi trener vekselvis slalåm/storslalåm. Mandager er utgangspunktet "konkurrere på ski livet ut" og da er det fokus på utvikling av egne ferdigheter. Onsdager er utgangspunkt for treningene Skiforbundets " aktiv på ski livet ut". Det betyr lette løyper og fokus på mestringsfølelse. I tillegg har vi enkelte dagtreninger fra 12:00 - 16:00 på fredager. 


I løpet av sesongen deltar vi på renn både lokalt i Vassfjellet Vinterpark og i andre bakker både nært og fjernt, såvel som i NM Masters Alpint.

Ønsker du å bli medlem er du hjertelig velkommen til oss !! 

PS. Du kan gjerne være med å prøve både 3 og 4 treninger med oss uten å bli medlem.